Möte kring att starta en Noragrupp för Feministisk Initiativ

Jag har bokat sammanträdesrummet i Nora bibliotek måndagen den 13 februari klockan 18.30 för att försöka samla så många intresserade som möjligt. Min förhoppning är att vi dels kan samtala om hur vi lokalt kan vara en rörelse för något bättre, dels att de som vill formar en Noragrupp för feministiskt initiativ. Jag har kontaktat ganska många i Nora, som jag tror skulle kunna bidra till ett sådant möte.

Även om du själv inte känner dig redo att vara med i en fi-grupp så är du givetvis välkommen ändå! Vi kommer ju att prata om vad vi vill, visioner och vad ett feministiskt projekt för Nora kan vara, förhoppningsvis en skapande stund och ett insamlande av idéer att utgå från.

Känner du någon mer som kan var intresserad så får du gärna bjuda med vederbörande.

Här finns kontaktuppgifter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *