Vi närmar oss valet!

Igår, den 1 mars samlades vi i Chokladskolans lokaler för att diskutera lokala frågor och vad vi vill lyfta för frågor inför det kommande valet. Det blev en intressant kväll med samtal om decentralisering, kvinnohus i kommunal regi, satsning på verklig omställning, Järnboåsandan och mycket mycket mer!
Vi tittade också på F! nya valfilm och gladde oss åt att tillhöra ett normbrytande parti som vågar göra annorlunda och nytt!!
Vi konstaterade också att vi befinner oss i en tid då F! behövs mer än någonsin tidigare. Då snart sagt varje etablerat parti valt att följa med i dragvinden efter den snabba främlingsovänliga och högerextrema inmarschen i Sverige.
Nu är det snart val. Dags att i retorik och handling visa på alternativet. Visa hur en med kärleken inte bara kan förändra innehållet i politiken utan också hur vi tar hand om varandra. Människor emellan.
Nästa träff är föreningens årsmöte. Vi har ännu ingen valberedning – så vill ni engagera er mer aktivt nästa år och hjälpa till att ge föreningen mer stadga och struktur – så hör gärna av er!

Vi ses klockan 18.00 tisdagen den 20 mars på Nora bibliotek!

Kramar från
Styrelsen i feministiskt initiativ i Nora!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *