Vad härnäst?

Hej!

Nu har vi haft vårt första möte efter valet. Vi pratade om många spännande saker! Vi vidrörde feminismen, våra grundtankar, Gita Nabavis besök i Örebro, Kongressen i Sundsvall och kommundagarna i november, Machokvällar med F! och julavslutningar i Örebro och Nora. Vi hade tänkt tala om mäns våld mot kvinnor, dödshjälp och specifika lokala frågor, men vi avslutade efter en dryg timme. Vi var två personer närvarande och ville vara fler när vi skulle diskutera det politiska sakinnehållet.
Politiskt engagemang är och måste vara lust! Efter ett val som inte gått riktigt som en hoppats är det lätt att lusten falnar. Att en inte riktigt orkar och lägger lätt ned. Det vara vad som hände för F! i Örebro län och på många andra platser efter valet 2014. Vi hoppas att vi ska undvika det efter detta valet. Vi vill fortsätta och bygga oss starka inför nästa val och för att kunna bli en organisation som verkligen kan påverka. För att vi ska klara det behöver vi hjälpas åt.
I höstmörkret, med allt fler som dör på medelhavet och allt galnare utvisningsbeslut, med ohörda varningsrop för den förestående klimatkollapsen och en alltmer utbredd nationalism och rasism så kan lusten falna. Men det är nu vi behövs! Det är nu vi som delar feminismen och tanken om allas lika värde på riktigt måste mötas och hitta styrka hos varandra! Har ni möjlighet att komma på våra möten/träffar så kom! Vi är bara starka tillsammans!!
Vad väntar då? Jo följande ?
1. F! partiledare Gita Nabavi kommer till Reiduns Café i Örebro den 26 oktober, kl 18.00. För samåkning från Nora ring 073-0261400.
2. Julavslutning för F! Nora med glöggmingel hemma hos Malena den 29 november. Vi återkommer om tid.
3. Julavslutning i Örebro. Datum ännu inte bestämt

Hoppas vi ses snart!

Kram
William Grönlund
Ordförande F! Nora.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *